dinsdag 25 augustus 2015

Dag 19 - Savannah naar Atlanta

Van Savannah naar Atlanta. Het leek op de kaart een klein stukje rijden, maar bleek toch al gauw 400 kilometer. Aangezien het er bijna op zit zijn we nog maar 's naar de Walmart en outlet gegaan... Heinz Picnic pakketje:

En geinig Star Wars bekers bij de Walmart:

Super Mario pasta:

's middags hebben we bij Nu-Way gegeten. Voorheen nooit van gehoord, maar dit is schijnbaar een van de oudste hotdog-toko's uit Amerika. Ze zijn opgericht in 1916 door een immigrant uit Griekenland:

Ze zijn bekend om hun chili dogs, dit was de variant met coleslaw erbij, de Slaw Dog:

's middags bij het hotel de auto maar eens leeg gehaald. We hebben een extra koffer bij moeten kopen, maar uiteindelijk moet het wel mee te krijgen zijn:

's avonds nog even bij Menchie's om de hoek Frozen Yoghurt gehaald. Ze hebben daar een lading ijsautomaten staan waaruit je zelf smaken kunt kiezen. Daarna nog naar keuze strooisel erop en genieten maar!

Op het terras zaten gasten met een Monorover, een soort Segway maar dan zonder iets om je aan vast te houden. Ik mocht het wel even proberen zei ie: hoe je maar vast aan een lantaarnpaal. Pffffffffffff, niet te doen, of in ieder geval een kwestie van flink oefenen denk ik.

Toen we in Charleston waren waren in Nederland vanaf 09:00 de nieuwe Yeezy Boost schoenen te koop. Dus 's nachts om 02:50 de wekker maar gezet om een paartje te scoren. Vandaag inderdaad in Nederland afgeleverd, dus da's leuk thuiskomen straks:

We vliegen morgenavond om 20:17, dus we kunnen hier nog wat rondkijken in Atlanta voor die tijd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten